7.2 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăPoliticăUn consilier a demisionat după ce s-a certat cu viceprimarul Flavia Boghiu....

Un consilier a demisionat după ce s-a certat cu viceprimarul Flavia Boghiu. Acum spune că va face publice poze cu membri PNL

Un consilier a demisionat din PNL după ce s-a certat cu viceprimarul orașului Brașov, Flavia Boghiu. Este vorba de Bogdan Pintilie, fost vicepreședinte al organizației TNL Brașov. Pintilie a anunțat, luni dimineață, că demisionează din PNL.

“Îmi cer public scuze doamnei Flavia Boghiu pentru postarea de ieri, postare pe care am şi sters-o, tot ieri. De asemenea, îmi cer scuze tuturor doamnelor care au fost victime ale violentei de orice fel şi care au văzut postarea mea. Deşi poza nu îmi aparţine şi am scris în textul postării că este un pamflet, regret că fost interpretată greşit şi că am atins un subiect atât de sensibil, cu care foarte multe femei se confruntă. Întrucât subiectul a fost exploatat politic, am decis să demisionez din PNL, până la clarificarea acestei situaţii”, a scris Bogdan Pintilie pe internet.

Flavia Boghiu este susținută de USR

Mesajul de anunțare a demisiei lui Pintilie din partid a fost postat duminică seară. Ulterior, fostul membru PNL a anunțat că va face publice fotografii cu membri PNL.

“Nu mi-am dat demisia din PNL la cererea doamnei @Mara Mareș, a domnului @Florin Cîțu și a doamnei Alina Gorghiu, mi-am dat demisia fiindcă așa am simțit și a fost o decizie pe care mi-am asumat-o, așa cum mi-am asumat și postarea pe care am avut-o în cursul zilei de ieri!Acum, nemaifiind membru al PNL, pot pune câteva poze simpatice, în care apar unii membri de bază ai PNL, că așa-i în politică!”, a scris Pintilie.

Pintilie a însoțit această postare cu o poză în care apare o femeie cu un pistol în mână.

Foto Bogdan Pintilie / Facebook

Scandalul de la Brașov pornise de la postare a consilierului Pintilie cu privire la viceprimarul Flavia Boghiu. Acea postare includea o fotografie trucată, în care Flavia Boghiu avea un ochi învineţit. Postarea a fost interpretată drept un îndemn la violență împotriva femeilor. Printre cei care au criticat postarea s-au numărat Dacian Cioloș și Allen Coliban, ambii din USR.

Poza trucată ar fi fost, se pare, preluată de Pintilie de la o publicație online din Brașov.

Urmărește România Liberă pe  Facebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Ce negoț ascund sondajele paralele din București?

Să fie oare Cristian Popescu Piedone doar iepurele lui Dom’ Profesor? În clar obscurul mediatic, strategia de atac a stăpânului antenelor devine tot mai...

Premiul GDS a fost acordat Comunității Declic

Premiul Grupului pentru Dialog Social(GDS) pe anul 2023 a fost decernat marţi Comunităţii Declic, în cadrul unei ceremonii care s-a desfăşurat la sediul GDS,...

Mai mulți palestinieni au murit în încercarea de a ajunge la ajutoarele parașutate

Ajutoarele aruncate din avion au căzut în apă. Biroul de presă al guvernului din Gaza, condus de Hamas, susţine că 18 palestinieni au murit...
Ultima oră
Pe aceeași temă