Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Un apropiat al lui Radu Mazăre trage sforile pentru a deveni ministru de Interne

Un apropiat al fostului primar infractor al Constanței Radu Mazăre, pe numele său Nicolae Moga, trage sforile pentru a deveni ministru de Interne în locul lui Carmen Dan.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 06.07.2019 - 20:00

Nicolae Moga beneficiază în acest sens de sprijinul secretarului general al PSD, Mihai Fifor, ales în această funcție la recentul Congres extraordinar al partidului.

Ieri, președintele PSD, Viorica Dăncilă, Mihai Fifor și Eugen Teodorovici, președinte executiv al partidului, au fost la Tulcea, iar azi, sâmbătă, sunt la Brăila și Galați. Aceste trei județe sunt primele auditate de către noua conducere a partidului.

Mihai Fifor le-a promis că ”le dă” Organizația Constanța celor doi, Nicolae Moga - ministru de Interne și Horia Țuțuianu - președinte județean PSD Constanța. Azi, Fifor le-a spus că a convins-o și pe Dăncilă în acest sens. În fotografie sunt Nicolae Moga și Horia Țuțuianu la întâlnirea de la Tulcea. De fapt, Fifor își asigură voturile pentru prezidențiale la nivelul organizațiilor județene.

Trimis în Parlament de PSD Constanța, Nicolae Moga este "luptător pentru victoria Revoluției din 1989", răsplătit pentru curaj cu un valoros teren pe litoral, unde şi-a construit un hotel de cinci stele.

Senatorul PSD Nicolae Moga (65 de ani) se află la al treilea mandat de parlamentar. A absolvit, în 1977, Facultatea de Energetică a Institutului Politehnic București, cu specializarea Centrale Termoelectrice. Și-a completat studiile 30 de ani mai târziu, în perioada 2002-2004, la Universitatea Ecologică din București, cu "Studii Postuniversitare Management și Finanțare Locală". În cei doi ani, studiile de management s-au suprapus cu Facultatea de Drept a aceleiași universități particulare, pe care Moga a absolvit-o în 2006. În fine, în 2011, parlamentarul și-a completat dezvoltarea personală cu studii la Universitatea Națională de Apărare.

În perioada 1991-1993, Moga a fost subprefect al județului Constanța. În timpul exercitării acestei funcții a primit calitatea de "luptător cu merite deosebite" la Revoluţie, prin Decretul nr. 226/1992, la recomandarea Asociaţiei "Tomis" din Constanţa.

În perioada 1996-2000, Nicolae Moga ajunge președinte la Neptun TV din Constanța, post de televiziune înființat de primarul Radu Mazăre. În perioada 2003-2004, este din nou subprefect, pentru ca în 2004 să revină la Tracon SRL, unde rămâne până în 2008, când este ales parlamentar.

În 2004, Moga a construit în Mamaia-Sat două clădiri: o locuință și o casă de vacanță. În 2008, în declarația de interese a senatorului PSD apărea și firma Sigma Trading SRL, la care au mai fost asociați Radu Mazăre și Sorin Strutinsky. În 2011, senatorul Nicolae Moga, alături de Nicolae Manea (prefect de Brăila în guvernarea Adrian Năstase), a deschis Arena Regia Hotel &Spa, un hotel de cinci stele din complexul luxos Marina Regia Residence.

La data inaugurării, presa locală scria că hotelul îi costase pe cei doi investitori 35 de milioane de euro.

Comentarii

loading...