Ludovic Orban (Foto: Arhivă)

Ultimele pregătiri pentru votul asupra bugetului. Orban și Cîțu merg la sediul PNL

La sediul central al PNL se desfășoară, luni, 1 martie, o ședință în care se discută despre votul de marți asupra proiectului Legii bugetului.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 01.03.2021 - 10:34

La sediul central al PNL se desfășoară, luni, 1 martie, o ședință în care se discută despre proiectul Legii bugetului de stat și despre proiectul Legii bugetului asigurărilor sociale pe anul 2021.

La discuții vor participa, printre alții, președintele PNL și al Camerei Deputaților, Ludovic Orban, precum și premierul Florin Cîțu.

Ulterior, luni la amiază, în plenul Parlamentului vor începe dezbaterile asupra celor două proiecte de lege, urmând ca marți, 2 martie 2021, în plen să aibă loc votul final.

Punctul de vedere al PNL, exprimat inclusiv de liderul partidului, Ludovic Orban, este că ambele proiecte trebuie să fie aprobate, marți, în plenul Parlamentului fără a fi acceptate eventuale amendamente. Aceste amendamente ar putea veni doar din partea parlamentarilor Opoziției, pentru că, în ceea ce privește partidele aflate la guvernare, ele și-au inclus deja punctele de vedere în textele celor două proiecte, a precizat Ludovic Orban.

Comentarii