Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

UE ar putea convinge SUA să renunțe la vize pentru cetățenii români

Comisia Europeană a prezentat, joi, un raport privind stadiul negocierilor asupra renunțarii la vize din partea SUA și a Canadei, pentru cetățenii din UE.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 21.12.2017 - 21:41

Raportul Comisiei Europene prezintă evoluția din ultimele șapte luni a discuțiilor pe acest subiect și precizează că dialogul cu SUA, pentru a obține reciprocitatea deplină în materie de vize va continua și în anul 2018.

Raportul UE amintește că s-a atins obiectivul de realizare deplină a reciprocității în materie de vize, în negocierile cu Canada, astfel încât Canada a renunțat la obligativitatea vizelor pentru cetățenii români și bulgari de la data de 1 decembrie 2017.

De asemenea, același rezultat a fost obținut și de către Australia și Japonia.

Comentarii

loading...