Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

UDMR respinge punerea lui Iohannis sub acuzare pentru înaltă trădare

Liderul grupului UDMR din Camera Deputaţilor, Korodi Attila, a declarat luni, pentru Mediafax, că nu vede posibilă, în actuala configuraţie parlamentară, întrunirea majorităţi de două treimi necesară unei puneri sub acuzare a şefului statului pentru înaltă trădare.

Mihai Cernea 0 comentarii

06.08.2018 - 18:38

„Nici nu se pune problema să faci două treimi pentru o astfel de decizie. Nu se poate prevede aşa ceva în formula actuală şi în aritmetica actuală. Pe aritmetica actuală nici nu se pune problema unei astfel de decizii”, a declarat Korodi Attila, întrebat dacă se poate atinge, în actuala configuraţie politică din Parlament, majoritatea constituţională de două treimi din voturile senatorilor şi deputaţilor pentru o punere sub acuzare a preşedintelui României, relatează Mediafax.

Liderul deputaţilor UDMR a adăugat că, personal, nu vede motive pentru iniţierea unui astfel de demers.

„Nu avem nicio informaţie relevantă despre ce a vorbit dl Dragnea. Dacă PSD va face sau nu acest demers, şi prin ce mijloace, e o problemă pe care trebuie să o decidă ei. Eu nu cred că la ora actuală ceva ar indica un astfel de demers, dar este o poziţie personală”, a explicat Korodi.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea afirmase, duminică, faptul că ar exista un document pregătit de mai mulţi lideri PSD, care să îl acuze pe şeful statului de înaltă trădare, susţinând că nu îşi doreşte să se ajungă acolo, dar nu este imposibil.

 

Comentarii

loading...