Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

UDMR nu ar refuza discuțiile pe marginea formării unei noi coaliții

Delegația UDMR a ieșit de la consultările cu președintele Klaus Iohannis, iar la final, Kelemen Hunor a precizat că ei nu o cunosc pe Viorica Dăncilă, așa că își doresc o discuție cu aceasta, dacă va fi desemnată de Iohannis. Liderul UDMR a spus că în cazul unui răspuns

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 17.01.2018 - 16:23

Delegația UDMR a ieșit de la consultările cu președintele Klaus Iohannis, iar la final, Kelemen Hunor a precizat că ei nu o cunosc pe Viorica Dăncilă, așa că își doresc o discuție cu aceasta, dacă va fi desemnată de Iohannis. Liderul UDMR a spus că în cazul unui răspuns.

Noi nu o cunoaștem pe doamna Viorica Dăncilă. Cu domnul Grindeanu, cu domnul Tudose era altceva, îi cunoșteam, mai vorbeam în Parlament, dar pe doamna Dăncilă nu o cunoaștem, nu avem argumente nici pro, nici contra.

Așteptăm să vedem care va fi opțiunea președintelui și dacă el va accepta și o va nominaliza pentru formarea unui nou Guvern, atunci vom avea o discuție cu doamna Dăncilă.

Trebuie să vedem cu ce program de guvernare vine, care este lista miniștrilor și multe, multe alte lucruri.

Am spus că nu se poate ajunge la anticipate, cine ce visează, este doar un vis. Am spus că, ok, opoziția dacă dorește un premier non-PSD să se vină cu o propunere, cum nu au venit nicio propunere, atunci rămâne doar să vedem dacă președintele o acceptă pe doamna Dăncilă. PSD și ALDE au majoritate în Parlament”, a declarat Kelemen Hunor. 

 

Comentarii

loading...