Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ţuţuianu: Plimbatul cu valizele, treabă de oameni neserioşi

Senatorul Adrian Ţuţuianu, exclus luni din PSD, consideră că oamenii politici responsabili trebuie să rezolve problemele prin dialog, să colaboreze, nu să plimbe "documente cu valize".

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 07.11.2018 - 12:09

"Este o dispută politică. Eu cred că ar fi trebuit să trecem de mult de faza dezbaterii politice cu valizele. Să trecem la faza de dezbaterii politice serioase pe teme de interes naţionale, precum infrastructură şi economie. Plimbatul cu valizele, Dragnea cu nu ştiu ce valiză, Iohannis cu altă valiză, este o treabă de oameni neserioşi. Oamenii politici responsabili ar trebui să stea de vorbă, nu să mimeze dialogul, ar trebui să găsească soluţii de colaborare. Preşedintele ar trebui să fie mediator, iar partidul politic aflat la guvernare trebuie să fie preocupat de problemele acestea - de infrastructură, economie, de rezolvarea problemelor generate de pesta porcină - şi nu de plimbat documente cu valize. De treaba aceasta ar trebui să se ocupe instituţiile statului, fără să le spună cineva că trebuie să facă asta, pentru că este în fişa postului lor", a afirmat miercuri Ţuţuianu la Senat.

Luni, senatorul social-democrat Adrian Ţuţuianu şi secretarul general al PSD, Marian Neacşu, au fost excluşi din partid în urma unei decizii luate de Comitetul Executiv Naţional.

Comentarii

loading...