Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Țuțuianu: "Am relații corecte cu Dragnea. Nu se pune problema înlocuirii mele de la PSD Dâmbovița"

Preşedintele PSD Dâmboviţa, senatorul Adrian Ţuţuianu, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, la Târgovişte, că are relaţii "corecte" cu Liviu Dragnea şi că nu s-a pus problema înlocuirii lui de la şefia PSD Dâmboviţa.

Iulian Budușan 0 comentarii

02.02.2018 - 23:33

'Am relaţii corecte cu domnul Dragnea. Nu s-a pus niciodată problema nici a înlocuirii mele din funcţie (de preşedinte PSD Dâmboviţa - n.r.), doar prin presă s-a pus problema asta foarte insistent; am văzut şi azi dimineaţă în presa locală că trebuia să îmi ia astăzi locul doamna Rovana Plumb. Eu sunt parte a unei echipe, numită Partidul Social Democrat. V-am spus odată, când mai discutam noi la conferinţele de presă, că dacă ar fi să plec vreodată undeva, eu plec acasă. Deci eu sunt membru PSD, îmi fac datoria acolo unde trebuie să mi-o fac'', a precizat Ţuţuianu.

Acesta a vorbit şi despre recenta numire în funcţia de vicepreşedinte al Senatului.

''Propunerea de a fi vicepreşedinte a venit din partea conducerii partidului şi am luat-o ca pe o sarcină, şi nu ca pe un beneficiu sau o reparaţie făcută în vreun fel'', a spus Adrian Ţuţuianu.

Comentarii