Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Turcan reclamă "presiuni uriaşe" asupra semnatarilor moţiunii de cenzură

Prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan afirmă că "sunt nişte presiuni uriaşe" asupra unor semnatari ai moţiunii de cenzură, din partea unor persoane din PSD, "de la persoane de la cel mai înalt nivel”.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 26.09.2019 - 11:05

"În raport cu PSD-ul suntem pregătiţi pentru toate neghiobiile cu putinţă (...) inclusiv pentru fixarea votului la moţiunea de cenzură în zile nelucrătoare, sâmbăta sau duminica, doar-doar acest Guvern se perpetuează la putere", spune Turcan.

"Nu ascund faptul că sunt nişte presiuni uriaşe în momentul de faţă. Practic, în permanenţă sună telefonul din partea celor de la PSD, de la nivelul cel mai înalt din PSD, pe semnatari ai moţiunii, pentru a-i face să se răzgândească, pentru a încerca să-i momească cu oferte de ultim moment, care de care mai irezistibile. De la funcţii publice, până la susţineri în Parlament pe diferite probleme de interes pentru semnatari. Eu cred în tăria de caracter a celor care au semnat această moţiune (...). De la persoane de la cel mai înalt nivel, fie de la persoane din conducerea Camerei Deputaţilor, din conducerea Guvernului, oameni care consideră că au pârghii de influenţă asupra celor care au semnat moţiunea de cenzură. Este o stare de asediu", a declarat Raluca Turcan, la RFI.

Întrebată dacă PNL îl va propune ca premier pe Ludovic Orban, în cazul în care moţiunea de cenzură va trece, ea a răspuns: "Este o decizie deja asumată de PNL, ca premierul propus să fie preşedintele partidului, Ludovic Orban. Situaţia este luată în forurile statutare şi nu se poate schimba".

Turcan a mai spus că se aşteaptă la şicane din partea PSD, în ceea ce priveşte moţiunea de cenzură.

"În raport cu PSD-ul suntem pregătiţi pentru toate neghiobiile cu putinţă, ca să zic aşa, pentru că suntem obişnuiţi cu Liviu Dragnea preşedintele Camerei Deputaţilor. Suntem pregătiţi inclusiv pentru fixarea votului la moţiunea de cenzură în zile nelucrătoare, sâmbăta sau duminica, doar-doar acest Guvern se perpetuează la putere. Aşadar, noi ne-am dori ca dezbaterea moţiunii de cenzură să se întâmple cam într-o săptămână şi depunerea moţiunii să fie undeva la începutul săptămânii viitoare", a detaliat Turcan.

Comentarii