Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Turcan: PNL va conesta la CCR modificările la Codul penal

PNL va conesta la CCR modificările la Codul penal, votat miercuri de Camera Deputaţilor, a anunţat liderul deputaţilor liberali, Raluca Turcan.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 04.07.2018 - 14:29

"PNL va contesta la CCR acest vot PNL, va utiliza toate pârghiile instituţionale, democratice, pentru a dejuca acest plan care a fost premeditat încă de la prima apariţie şi înfăţişare (...). Adevăratul program de guvernare a fost codul penal", a spus Raluca Turcan.

Ea a acuzat majoritatea parlamentară că doar a simulat în relaţiile cu partenerii internaţionali buna credinţă şi comportamentul european, "lucrând de fapt împotriva propriului popor".

"Astăzi aţi dat dovadă, încă o dată, că adevăratul comportament care vă caracterizează este acela al unui grup cu un comportament infracţional. Ce s-a întâmplat astăzi reprezintă o fraudare uriaşă a încrederii celor care v-au votat în campania electorală. Este mai clar ca niciodată că cei care astăzi conduc PSD v-au transformat pe toţi cei din majoritatea de guvernare într-o majoritate toxică pentru România. (...) De fapt, astăzi aţi îngenuncheat viitorul european al României", a afirmat Raluca Turcan.

Comentarii

loading...