Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Turcan cere Avocatului Poporului să ancheteze cazul copiilor care au defilat în fața lui Dăncilă

Turcan cere Avocatului Poporului să ancheteze cazul copiilor care au defilat în fața lui Dăncilă

Prim-vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan, cere Avocatului Poporului să investigheze "acţiunile de defilare a copiilor prin faţa liderilor PSD-ALDE", informează, marți, un comunicat al PNL.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 24.04.2018 - 19:08

PNL acuză modul în care au fost obligați să se comporte copiii cu prilejul evenimentului "Simfonia lalelelor", organizat vineri la Piteşti.

"I-am solicitat Avocatului Poporului să ia atitudine în legătură cu acţiunile de defilare a copiilor prin faţa liderilor PSD-ALDE. Imaginile care au şocat o ţară întreagă, cu copilul obligat să se rostogolească pe asfalt în faţa tribunei oficiale, reprezintă de fapt un atac brutal la valorile naţiunii noastre şi o amputare a demnităţii umane", subliniază comunicatul PNL.

"Dl. Ciorbea are obligaţia de a implica instituţia Avocatului Poporului într-un mod activ în societate, exercitând şi un rol de educare şi de creştere a gradului de conştientizare în societate pe acest subiect. Trebuie să ne spună cum instituţia pe care o patronează poate proteja drepturile copiilor şi să folosească toate pârghiile legale pentru a împiedica asemenea practici învechite şi dăunătoare demnităţii umane", solicită conducerea PNL.

Comentarii

loading...