Tudose se va întâlni cu susţinătorii săi, înaintea şedinţei CEx de luni

Premierul Mihai Tudose se întâlneşte, duminică, cu membrii PSD care îl susţin în disputa cu liderul social-democrat, Liviu Dragnea, înaintea şedinţei Comitetului Executiv, au declarat surse politice pentru Mediafax.

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 14.01.2018 - 13:29

Potrivit surselor, Tudose va discuta cu aliaţii săi despre şedinţa de mâine în care se va tranşa situaţia sa, despre propunerea privind restructurarea Executivului şi despre demisia ministrului de Interne, Carmen Dan.

Unul dintre susţinătorii lui Tudose este ministrul Transporturilor, Felix Stroe, care a transmis, sâmbătă, că în şedinţa CEx ar trebui să se discute despre cum ar putea actuala guvernare să performeze.„Premierul are responsabilitatea actului de guvernare, dar trebuie să aibă şi decizia”, a transmis ministrul Transporturilor, Felix Stroe, preşedintele PSD Constanţa.

Comitetul Executiv al PSD se va întruni, luni, de la ora 16:00, la sediul partidului din Kiseleff, liderii social-democraţi urmând să decidă dacă îi retrag sprijinul politic premierului Mihai Tudose, mai mulţi membri ai formaţiunii solicitând această întâlnire.

În scandal a intrat și Gabriela Firea, care a scris astăzi, pe o rețea de socializare, că atât Tudose, cât și Dragnea sunt vinovați pentru situația din PSD și astfel ambii au obligația acum de a rezolva situația.

Comentarii