Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Tudorel Toader, cooperare în domeniul justiţiei cu Emiratele Arabe Unite

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, l-a primit miercuri pe ambasadorul Emiratelor Arabe Unite la Bucureşti, Ahmed Abdulla Saeed Bin Saeed Almatrooshi, discuţiile dintre cei doi vizând posibilităţile de cooperare în domeniul judiciar.

Share

Andrei Tudor Dumitru 0 comentarii

Actualizat: 25.04.2018 - 17:38

"În cadrul întâlnirii au fost abordate aspecte referitoare la dezvoltarea şi consolidarea cadrului juridic necesar cooperării în domeniul justiţiei. Astfel, s-a adus în discuţie posibilitatea semnării unui acord între cele două state în domeniul justiţiei, context în care ministrul justiţiei (...) a lansat invitaţia ministrului justiţiei din Emiratele Arabe Unite de a efectua o vizită oficială în România, la Bucureşti", se arată într-un comunicat transmis de Ministerul Justiţiei.

Conform aceleiaşi surse, întrevederea a reprezentat "un bun prilej pentru consolidarea relaţiilor bilaterale între cele două state".

Comentarii

loading...