Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Traian Băsescu promite dezvăluiri în cartea sa: "Sunt multe lucruri de ieşit la suprafaţă..."

Traian Băsescu a mărturisit, într-o emisiune la B1 TV, că are în lucru o carte, pe care o va publica destul de curând. Fostul şef al statului susţine însă că mai aşteaptă o vreme, pe motiv că "mai sunt multe lucruri de ieşit la suprafață".

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 03.04.2018 - 11:36

Fostul președinte Traian Băsescu a reieterat faptul că nu a fost informat niciodată despre existența vreunui protocol sau despre conținutul acestuia. De altfel, acesta a precizat că nici actualul președinte, Klaus Iohannis, nu a știut de protocolul SRI - PÎCCJ.

Întrebat dacă își reproșează ceva în scandalul protocoalelor, Băsescu a răspuns: ”un singur lucru, că n-am fost un președinte perfect”.

La insistențele moderatorului, fostul președinte a replicat: ”Ce să îmi reproșez? Le-am cerut eu? Protocoale trebuie să existe între instituții, să ne înțelegem, dar ele trebuie să fie legale! Îmi reproșez multe, dar dacă credeți că mă spovedesc aici, prin telefon, vă înșelați amarnic!”

”Domnule Mănăstire, o să scriu tot ce-mi reproșez în cartea mea. Bine că am avut inteligența să n-o scriu imediat, că erau mulți amatori să le dictez cartea mandatelor mele. Încă mai aștept, că mai sunt multe lucruri de ieșit la suprafață!”, a mai punctat fostul președinte.

Comentarii

loading...