10.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăPoliticăTraian Băsescu promite apă caldă și căldură în toată Capitala

Traian Băsescu promite apă caldă și căldură în toată Capitala

Traian Băsescu a depus la Biroul Electoral Municipal dosarul de candidat pentru funcția de primar al Capitalei și așteaptă unda verde pentru a intra în bătălia pentru București cu cei doi candidați favoriți: Nicușor Dan, susținut de PNL, USR și Plus, și Gabriela Firea, candidatul PSD și primar în funcție.

„Mi-am depus candidatura, sper că sunt îndeplinite toate condiţiile şi de acum la luptă politică. Am o analiză pe electorat și vă pot spune că voi face peste 30 la sută în opţiunea de vot. Vom vedea dacă asta va fi suficient, dar voi face peste 30 la sută.”, a spus sigur pe el fostul președinte al României.

Primar general al Capitalei în perioada 2000 – 2004, Traian Băsescu i-a anunțat pe bucureșteni că revenirea sa în fruntea Municipiului București le va aduce acestora apă caldă și căldură.

„Au rămas la stadiul la care le-am lăsat. Am făcut contorizarea în mandatul meu, am modernizat şi automatizat cele 756 de puncte termice şi de atunci s-a ştiut că RADET-ul va intra în faliment odată cu contorizarea la scară de bloc. Nu s-a făcut nimic. Trebuiau aduse în spatele noilor puncte termice centrale de cvartal.”, explică Băsescu.

Cât privește punctele tari și slabe ale candidaților Nicușor Dan, Gabriela Firea și Traian Băsescu, actualul euro-deputat a transmis pe un ton șugubăț că bucureștenii le vor afla în timpul campaniei electorale pentru Primăria Capitalei.

Cele mai citite

VIDEO. Caz halucinant la Sibiu. Bolid de zeci de mii de euro, dar fură 20 de lei dintr-o cofetărie

Proprietarul unui lanț de cofetării din zona Sibiului a luat măsuri în urma unei creșteri a furturilor și a instalat camere de supraveghere în...

Rătăciri din necunoaștere

Necunoașterea nu are doar efectul banal al nepriceperii. Îl are adesea și pe cel al opunerii la adevăruri ale vieții și la fapte. Perseverența...

VIDEO. Cătălin Cîrstoiu: “Îmi pare rău că nu l-am ascultat pe Traian Băsescu”

Cătălin Cîrstoiu, candidatul comun PSD - PNL la Primăria Capitalei, a vorbit, înt-o conferință de presă, despre expunerea publică ce i-a adus "mult rău"...
Ultima oră
Pe aceeași temă