Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Traian Băsescu, atac la Gabriel Oprea

Traian Băsescu îl atacă dur pe Gabriel Oprea, după ce acesta l-a tăiat din poza cu Barack Obama și a făcut să pară în așa fel încât el să fie cel care dă mâna cu fostul președinte al SUA. Băsescu îi transmite un mesaj lui Gabriel Oprea: ”Vai de capul tău, amărâtule"!

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 29.06.2018 - 21:00

Fostul președinte Traian Băsescu îl atacă dur pe Gabriel Oprea, după ce acesta l-a tăiat din poza cu Barack Obama și a făcut să pară în așa fel încât el să fie cel care dă mâna cu fostul președinte al SUA. Băsescu îi transmite un mesaj lui Gabriel Oprea: ”Vai de capul tău, amărâtule!”.

”Vai de capul tău amărâtule .
Profesorul doctor, general, Gabriel Oprea, chiar a ajuns tare rău şi jos dacă pentru imagine (fără acoperire) falsifică fotografiile de la întâlnirea mea cu Barak Obama. 
Înţeleg că falsul este semnalul relansării sale în politică, dar pare că falsul a fost şi semnul sub care şi-a construit toată viaţa marele profesor îndrumător de doctorate.
Altfel, eu îi doresc sănătate .
Vai de capul tău amărâtule !”, scrie Traian Băsescu pe pagina personală de Facebook.

Comentarii

loading...