Traian Băsescu ar putea candida din nou la Primăria Capitalei

Traian Băsescu, fost președinte al României și fost primar general, ar putea candida din nou la Primăria Capitalei, în anul 2020, a declarat Eugen Tomac.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 18.01.2020 - 16:39

Președintele PMP, Eugen Tomac, a declarat, vineri seară, că Traian Băsescu ar putea candida din nou, în anul 2020, la alegerile pentru funcția de primar general al Capitalei.

Traian Băsescu a mai fost primar general dar a renunțat la această funcție în momentul în care a fost ales președinte al României. După expirarea celui de-al doilea mandat de șef al statului, Traian Băsescu a fondat PMP, apoi i-a predat conducerea PMP lui Eugen Tomac.

Întrebat, vineri seară, de jurnaliști dacă Băsescu ar putea candida din nou la Primăria Capitalei, Eugen Tomac a răspuns afirmativ: "De la Traian Băsescu te poţi aştepta la orice. Deci, subliniez încă o dată, a spus-o chiar domnia sa, că şi-a lăsat un mandat neîncheiat câştigat din primul tur, atunci când aveam două tururi. Deci, orice este posibil".

La alegerile locale din anul 2020, cei mai mulți dintre politicieni afirmă că doresc o alegere a primarilor în două tururi. Această variantă este susținută și de președintele Klaus Iohannis.

Comentarii