Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Traian Basescu la evenimentul organizat de Partidul Miscarea Populara (PMP), Bucuresti, sambata, 20 aprilie 2019. Inquam Photos/George Calin

Traian Băsescu acuză: Dr. Adrian Streinu-Cercel executat în stil bolșevic

Adriana Constantinescu 0 comentarii

02.05.2020 - 17:07

Fostul președinte, Traian Băsescu, i-a acuzat, la Realitatea Plus, de practici bolșevice pe cei care l-au demis pe Doctorul Adrian Streinu-Cercel și susține ideea de testare în masă și izolare a bătrânilor cerute de Cercel.

„Sunt două elemente care au dus la decapitarea lui Cercel. Asa fac bolșevicii, când au unul incomod îl scurtează de cap.” Traian Băsescu face referire la izolarea bătrânilor și la testarea unui lot de 10.000 de bucureșteni, propuse de Adrian Streinu-Cercel în colaborare cu Primăria Capitalei.

Despre Pandemie și Relaxări

Traian Băsescu: „Pe 15 Mai nu vom fi în situația de a fi cu pandemia pe o pantă descendentă. Eu cred că 10% din populație este infectată în acest moment cu virusul SARS-CoV-2. Mare parte din aceștia sunt asimptomatici și transmit mai departe coronavirusul. Nu am făcut testări suficiente deocamdată. A nu testa, înseamnă a nu ști. În momentul de față este un dezastru în toate căminele de bătrâni. Vedeți cazurile de la Galați și de la Ruginoasa. Să iei decizii riscante doar pentru că poporul vrea la aer, nu e o idee bună. Tebuie luate măsuri precum au luat Dacia, Ford. Muncitorii vor fi dotați cu măști și echipament de protecție. dreptul la muncă a fost la liber în tot timpul stării de urgență.”

Comentarii

loading...