Foto: arhivă

Tomac dă de pământ cu Arafat: „Ar trebui să plece cu capul plecat din fruntea DSU”

Secretarul de stat Raed Arafat ar trebui "să plece cu capul plecat" din fruntea DSU, a afirmat, joi, preşedintele PMP, Eugen Tomac, referindu-se la imaginile publicate joi de presă în legătură cu tragedia de la Clubul Colectiv, potrivit Agerpres.

Share

Redacția Online 0 comentarii

Actualizat: 24.10.2019 - 15:51

"Am urmărit cutremurat şi cu puternică revoltă imaginile din noaptea tragediei de la Colectiv, prezentate astăzi de 'Libertatea' şi ascunse de autorităţi timp de 4 ani. Este strigător la cer că unii, pentru nişte funcţii, sunt capabili de orice. Mai grav este că, din păcate, am sentimentul că dacă, Doamne fereşte, se întâmplă mâine o nouă tragedie de aceleaşi proporţii statul nu este în stare să acţioneze mai bine, mai organizat, mai profesionist, pentru a salva vieţi nevinovate. Boala asta pentru funcţii şi ciolan spulberă uneori raţiunea. Este evident că această practică de a ascunde realităţi dramatice de ochii tuturor nu este de ieri de azi în instituţiile statului român. Nu sunt adeptul soluţiilor extreme, ultimative, dar de data aceasta cred că domnul Arafat ar trebui să plece cu capul plecat din fruntea DSU", a scris Tomac, pe Facebook.

Un film cu o durată de aproximativ 20 de minute prezentând prima parte a intervenţiei autorităţilor după incendiul de la Colectiv a fost postat joi, pe site-ul ziarului "Libertatea".

Comentarii