Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Toader:"Nu sunt în concediu de la CSM"

Chiar dacă își delegase atribuțiile oficiale unui secretar de stat până pe data de 8 ianuarie, ministrul Justiției, Tudorel Toader a fost prezent la ședința Consiuliului Superior al Magistraturiide alegere a președintelui.

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 05.01.2018 - 10:18

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat vineri că a venit la şedinţa Consiliului Superior al Magistraturii, deşi în această perioadă îşi delegase atribuţiile unui secretar de stat, pentru că alegerea conducerii CSM este un moment important.

Întrebat de ce şi-a scurtat vacanţa, ministrul Justiţiei a răspuns: "Pentru că nu sunt în concediu de la CSM, pentru că este un moment important şi am venit la alegerile preşedintelui".

Tudorel Toader şi-a delegat atribuţiile de ministru al Justiţiei unui secretar de stat până în 8 ianuarie.

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii se reuneşte vineri pentru a-şi alege noua conducere - preşedintele şi vicepreşedintele, la şedinţă participând şi şeful statului, Klaus Iohannis.

Comentarii

loading...