Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Toader: Niciun ministru nu e bătut în cuie

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat marţi, la Palatul Parlamentului, că orice ministru poate fi remaniat, dar a spus că nu se poate pronunţa dacă Guvernul în ansamblul său poate fi schimbat.

Share

Rl online 0 comentarii

06.11.2018 - 16:48

Întrebat dacă se aşteaptă să fie remaniat, Tudorel Toader a spus: "Niciun ministru nu e bătut în cuie, niciun ministru nu e de neschimbat. Pe cale de consecinţă, orice ministru e remaniabil. Adică, eu cel puţin aşa ştiu din teorie şi cred că aşa e şi în practică. Orice ministru la un moment dat poate fi remaniat. Nu ştiu dacă Guvernul în ansamblul său poate fi schimbat", citează Agerpres.

Solicitat să comenteze afirmaţiile unor social-democraţi care sunt nemulţumiţi că nu a dat ordonanţa privind amnistia şi graţierea, Toader a replicat: "Vă daţi seama ce mare informaţie vă dau eu acum, dacă voi spune 'da' sau dacă voi spune 'nu'?! Şi nu cred că vă puteţi văita că nu am avut reacţii şi poziţii publice, dar toate la vremea lor", le-a spus el jurnaliştilor.

Comentarii

loading...