12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăPoliticăToader, întâlnire "de taină" la Palatul Parlamentului

Toader, întâlnire “de taină” la Palatul Parlamentului

Ministrul Justiției Tudorel Toader a avut o întâlnire cu liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, la Palatul Parlamentului, potrivit Antena3. Întâlnirea dintre cei doi a avut loc la câteva ore după întâlnirea ministrului Justiției cu premierul Dăncilă.

Tudorel Toader a declarat, după întâlnirea cu premierul, că la Ministerul Justiţiei nu există în dezbatere sau avizare o ordonanţă de urgenţă privind amnistia şi graţierea.

„Să nu vorbim despre situaţii ipotetice. Nu avem aşa ceva în Ministerul Justiţiei, nici în dezbatere, nici în avizare”, a răspuns Toader, întrebat dacă printre subiectele de discuţie s-a aflat şi o ordonanţă de urgenţă privind amnistia şi graţierea, despre care a apărut informaţia în spaţiul public că urmează să fie adoptată marţi.

Tot astăzi, liderii coaliției PSD-ALDE, Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu, au avut o întâlnire în biroul șefului Camerei Deputaților.

Cele mai citite

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...
Ultima oră
Pe aceeași temă