13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăPoliticăToader, despre demisie, în urma discuției cu Dăncilă

Toader, despre demisie, în urma discuției cu Dăncilă

“Eu nu i-am solicitat doamnnei prim-ministru niciun termen de găndire privind demisia, în condiţiile în care domnia sa nu mi-a cerut demisia. A rămas că acest subiect il vom aborda mâine dimineaţă, la orele 09.30”,a scris Toader.

Ministrul Justiţiei a discutat cu premierul, care i-a cerut în mod public şi demisia după decizia de demitere luată în Comitetul Executiv Naţional al PSD.

Anterior, ministrul s-a aflat în Senat, unde ar fi urmat să fie dezbătută moţiunea simplă împotriva sa, însă aceasta a fost amânată pentru a patra oară.

După declaraţiile liderilor PSD, care au oficializat retragerea sprijinului politic şi solicitarea de demitere a sa, Toader a discutat cu preşedintele Senatului, liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat miercuri că în urma acuzaţiei de blocare a unor acte normative, în CEx s-a votat demiterea ministrului Justiţiei Tudorel Toader. “Sper să fie dublată şi de demisie”, a spus premierul. Propunerea de înlocuitor e Eugen Nicolicea.

 

 

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă