29 C
București
sâmbătă, 13 iulie 2024
AcasăPoliticăTeodorovici: Problema noastră nu este în exterior

Teodorovici: Problema noastră nu este în exterior

„Problema noastră nu este în exterior. Noi putem învinge orice fel de concurent. Şi am spus-o mereu: PSD nicăieri în această ţară nu pierde o primărie decât dacă nu îşi dă interesul sau, poate, dacă doreşte acest lucru. Eu nu cred acest lucru că PSD nu are forţa să câştige absolut tot ce înseamnă… Şi încă o dată: nu pentru că suntem noi forţa, ci pentru că suntem cei care suntem aproape de oameni, cum spuneau colegii mei. Dar sunt locuri în ţară, dacă vă uitaţi – şi probabil le ştiţi foarte bine – unde se fac, din păcate, anumite înţelegeri şi e incorect faţă de cetăţenii care iubesc şi votează PSD, oamenii care cred cu adevărat în forţa noastră. Şi cred că asta ar fi, dacă se mai întâmplă acest lucru, o mare mare greşeală. Deci, problema noastră vine din interior. De aici vine duşmanul nostru. Uitaţi-vă şi pe ştiri, când apar anumite ştiri, cu siguranţă sunt mulţi dintre colegii noştri care au acolo, undeva pe firul logic al acelei acţiuni, o anumită contribuţie. Şi nu e corect”, a spus ministrul, în cadrul Şcolii politice de vară a Organizaţiei Femeilor Social Democrate, care are loc la Mamaia.

El a precizat că în 2008, când a candidat pentru alegerile parlamentare din partea unei alte formaţiuni, şeful organizaţiei în care era înscris „a bătut palma cu celălalt partid, în speţă cu PD, pentru a vinde locul” pentru care candida. În acest sens, el a subliniat importanţa respectării principiilor, dar şi a promisiunilor făcute electoratului.

Vorbind despre prim-ministrul Viorica Dăncilă, candidat la alegerile prezidenţiale, Teodorovici a spus că aceasta a ştiut „să absoarbă orice fel de şoc, orice fel de încercare de destabilizare a guvernării, de învrăjbire” în cadrul societăţii.

„Gândiţi-vă, dacă dânsa reacţiona la toate… vorbele urâte – e puţin spus, eu nu aş fi rezistat, recunosc – deci a avut un rol şi are un rol fantastic de important pentru noi ca şi ţară, pentru noi ca şi guvernare. Pentru noi ca partid, efectele vor veni după aceea, pentru că uşor – uşor partidul nostru creşte şi îşi revine la ce a fost. Şi eu am spus-o şi în 2016: va depăşi ce a câştigat în 2016 PSD-ul. Sunt convins că PSD va avea un scor mai bun, undeva, cândva. Nu ştiu exact unde, dar mai bun decât a fost în 2016. Este credinţa mea 100%”, a declarat Teodorovici.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă