Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Teodorovici lămurește dacă e spion rus

Fostul ministru al Finanțelor, Eugen Teodorovici, l-a ridiculizat pe Florin Cîțu, în direct la Antena 3. Întrebat dacă este spion rus, Teodorovici a izbucnit în râs și a replicat: „Cine mai ascultă ce vorbește domnul Cîțu?”.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 02.02.2020 - 14:23

„Dacă aș putea să fac și eu o glumă, mi-ar fi plăcut să fie ceva de genul ăsta, dar iar înțeleg unii greșit acest sens. Este o prostie făcută în spațiul public. Nu înțeleg cum Cîțu poate face o astfel de acuză. Este membru al CSAT-ului! Este foarte grav, fără să probeze. Dar, ne-am obișnuit, cred că sunt declarații de cancan și cred că nimeni nu-l mai ia în seamă pe Cîțu.

Deja toată România s-a obișnuit cu prostiile pe care le vorbește domnul Cîțu. Am înțeles acest tip de discurs în perioada cât domnul Cîțu a fost în Opoziție, dar acum când este ministru de Finanțe și membru al CSAT, cum poate să mai îndruge asemenea prostii. Dar românii au învățat deja că acest domn Cîțu vorbește numai prostii, fie că vorbește despre can-can, fie că vorbește despre Finanțe. E o aberație a lui Cîțu, am fost membru în CSAT, cum să fiu spion rus?”, a declarat fostul ministru al Finanțelor, Eugen Teodorovici.

Legat de mesajul transmis astăzi de Cîțu, cel cu ”bichonul și stăpânul lui”, Teodorovici a spus: ”Nu sunt eu bichonul. Cred ca a vorbit despre dânsul. Dacă face acuze, să vină cu date. Care sunt acele cifre concrete, puse pe site-ul ministerului de Finanţe? Nu mai este în opoziţie, să nu mai arunce declaraţii aşa la întâmplare, să vină cu date.”

Comentarii

loading...