13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăPoliticăTeodorovici își continuă lupta cu Cîțu. Un nou episod din războiul finanțelor

Teodorovici își continuă lupta cu Cîțu. Un nou episod din războiul finanțelor

“Motivul pentru care cer demisia domnului Cîţu este unul cât se poate de simplu: pentru că a sabotat cursul de schimb (…), leul fiind la un minim istoric, ceea ce se traduce foarte clar în creşteri de facturi, rate bancare. Şi pentru că a avut întâlniri ascunse cu reprezentanţii instituţiilor financiare internaţionale, despre care nu a informat românii şi nu ne-a spus ce a vorbit şi ce a promis în numele statului român. Mai mult decât atât, actualul ministru al finanţelor se lăuda că va adopta în primele 24 de ore de la învestire 25 de măsuri ‘benefice’ pentru mediul de afaceri şi realitatea îl contrazice, din nou! Niciuna din acele măsuri anunţate cu surle şi trâmbiţe nu se regăseşte în economie, deci … încă o minciună!”, a scris Teodorovici, marţi, pe Facebook.

El a precizat că, în cazul în care Cîţu nu va demisiona în 48 de ore, îl somează pe premierul Ludovic Orban să-l demită.

Senatorul PSD a reluat invitaţia adresată premierului Orban şi ministrului Cîţu de a avea o dezbatere publică despre economia României şi despre finanţele publice.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...

Corespondentul rus de război Semion Eremin a fost ucis într-un atac cu drone

Corespondentul rus de război Semion Eremin, care lucra pentru cotidianul rusesc Izvestia, a fost ucis vineri într-un atac cu drone ucrainene în sud-estul Ucrainei,...
Ultima oră
Pe aceeași temă