Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Teodorovici, despre schimbarea din PSD

Preşedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, a declarat, după Congres, că este un moment de răscruce în partid, precizând că toată lumea doreşte o schimbare.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 29.06.2019 - 20:21

"Dorim (schimbarea modului de conducere a PSD - n.r.) asta cu toţii, unii poate mai puţin am avut curaj să spunem asta uneori, unii poate nu ştim ce înseamnă această schimbare, unii spun că îşi doresc schimbarea doar ca să fie o schimbare, dar este ceea ce doresc oamenii. E simplu, cobori în stradă, mergi între oameni şi vezi exact ce doresc oamenii să schimbăm la acest partid, un partid care, sunt convins, va fi acel loc în care toţi românii se vor regăsi", a afirmat Teodorovici.

Întrebat în legătură cu eventuala candidatură a sa la prezidenţiale, Eugen Teodorovici a spus: "Haideţi să le luăm una cât una şi să ne aşezăm la discuţie la un nou format de conducere a partidului săptămâna viitoare şi după aceea vedem exact ceea ce avem de făcut".

El a spus că este un moment de răscruce în PSD, susţinând că partidul a fost afectat, ca imagine, "de multe ori pe nedrept".

"Eu vreau să văd fapte, intenţiile sunt bune, frumoase, numai că ar trebui să fim noi toţi - şi PSD şi românii - doritori de fapte clare, concrete. Fiecare în zona în care este, fie că e în Executiv, partid, trebuie să facă cinste acelei poziţii. Partidul nostru a fost afectat ca imagine, în multe cazuri pe nedrept. Am văzut multe comportamente incorecte ale unor funcţionari faţă de oameni, ceea ce e nedrept", a mai spus Teodorovici.

Acesta a explicat că s-a răzgândit şi a reintrat în cursa pentru funcţia de preşedinte executiv al partidului, după ce se retrăsese, pentru că mulţi delegaţi au venit de la sute de kilometri special ca să-l voteze.

"Pasul făcut de mine a avut la bază un motiv foarte clar, faptul că iubesc competiţiile, îmi doresc şi intru în competiţie doar cu gândul la victorie şi asta am vrut să fac şi astăzi. (...) Altul a fost motivul de ieri şi cel de aseară care a stat la baza întoarcerii, a fost doar dorinţa multor oameni care au spus că au venit sute de km ca să mă voteze", a mai spus Teodorovici. 

Comentarii