Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Teodorovici crede că „trebuie aplicată legea” în cazul Vâlcov

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a afirmat, referindu-se la Darius Vâlcov, care a postat pe Facebook fişa medicală a unui protestatar din Piaţa Victoriei, că legea trebuie aplicată indiferent cine o încalcă, relatează Agerpres.

Rl online 0 comentarii

04.09.2018 - 12:58

„Noi tot timpul comentăm în afara zonei respective. Şi de la comentariu la comentariu se amplifică un subiect în mod nejustificat. A făcut o astfel de postare. Legea prevede că nu ai voie să faci un astfel de lucru. Prevederea legală trebuie să fie aplicată indiferent cine este acea persoană, că sunt eu, că e Darius Vâlcov, legea este pentru toţi egală. Nu cunosc cadrul legal respectiv. Eu am vorbit şi ieri cu Darius Vâlcov despre situaţia acesta, dar ca principiu general şi nu vreau să comentez mai mult, domnule, ai făcut o anumită acţiune, ai o prevedere legală care spune clar ce se întâmplă, aplică legea!”, a spus marţi Teodorovici la Senat.

Darius Vâlcov, consilier de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al prim-ministrului, a postat pe Facebook fişa medicală a unui protestatar din Piaţa Victoriei, fişă eliberată în data de 19.06.2006, din care ar rezulta că acesta ar avea probleme psihice.

Comentarii