Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Tăriceanu:"Legea e făcută de Parlament, iar magistrații aplică legea"

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a dat o replică dură magistraţilor care s-au declarat nemulţumiţi de modificările aduse Legilor Justiţiei.

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 18.12.2017 - 11:43

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a dat o replică dură magistraţilor care s-au declarat nemulţumiţi de modificările aduse Legilor Justiţiei. Liderul ALDE susţine că deşi este o societate liberă, în care fiecare poate să-şi exprime părerea, le reaminteşte magistraţilor că Parlamentul face legile, iar corpul magistraţilor le aplică.

"Cred că suntem într-o societate liberă, în care toţi au dreptul fundamental de a-şi exprima părerea. Noi avem părerea noastră, opoziţia are o părere şi magistraţii au o părere. În final, cred că revine Senatului, ca în orice democraţie, Parlamentul este cel care dezbate şi aprobă legi. (...) Nu ne rămâne decât să subliniem încă o dată că politica, în acest domeniu, e făcută de Parlament, iar magistraţii aplică legea. ", a declarat Tăriceanu la Parlament.

 

Comentarii

loading...