Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Tăriceanu:"Lăsați-o mai moale cu lecțiile de istorie"

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a avut un schimb dur de polemici cu reprezentanții Opoziției, pe tema aderării României la Uniunea Europeană.

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 21.12.2017 - 11:24

Călin Popescu Tăriceanu s-a contrat dur cu reprezentanții Opoziției în plenul Senatului privind aderarea României la Uniunea Europeană.

"Văd anumiși vorbitori care cred că politica și România a început odată cu ei, adică cu un an în urmă. Puteți să țineți cont de un lucru: că România nu ar fi fost în UE dacă în 2004 nu aș fi devenit prim-ministru. Aderarea României la UE a avut loc și cu eforturile noastre, așa că lasați-o mai moale cu lecțiile de istorie și politică. Nu accept lecții de genul de la dumneavoastră care aveți pregștire politică precară.", a declarat șeful Senatului.

Comentarii