Foto: Facebook

Tăriceanu spune că ALDE are 23 de primari și sute de consilieri, ceea ce este remarcabil

Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, susține că rezultatul obținut de partidul său la alegerile locale este ''remarcabil", fiind materializat prin 23 de funcții de primar și câteva sute de funcții de consilier.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

29.09.2020 - 19:06

"Cât de mare a fost ALDE dacă şi după ce au rupt atât de mult din noi, şi PSD şi PNL, tot am reuşit să scoatem zeci de primari şi sute de consilieri? Aşa slăbiţi cum am fost, am reuşit acum să intrăm în 13 consilii judeţene, să luăm 23 de primari şi câteva sute de consilieri. Da, este un rezultat mai slab decât în 2016, dar după pierderile suferite cred că rezultatul obţinut de colegii mei este unul remarcabil", a susținut senatorul Călin Popescu Tăriceanu într-un mesaj postat, marţi, pe Facebook.

Liderul ALDE mai susține că "alegerile din 27 septembrie au dat câştig de cauză partidelor mari, celor care au putut cheltui milioane de euro în campanie. Această campanie nu a fost câştigată de idei şi programe, ci de banii aruncaţi în publicitate".

"Urmează zile importante în care trebuie să hotărâm ce vom face pentru alegerile parlamentare. Este de aşteptat ca această polarizare politică să continue, pentru că este clar că partidele mari doresc să-i elimine pe cei mici de pe scena politică. În aceste condiţii, trebuie să fim realişti şi să găsim soluţii care să permită păstrarea filonului liberal autentic pe scena politică", consideră senatorul Călin Popescu Tăriceanu.

Comentarii