Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Tăriceanu, rugăminte pentru Marea Britanie

Călin Popescu Tăriceanu a făcut apel la Marea Britanie, într-un mesaj postat joi pe Twitter, să amâne Brexit pentru totdeauna. Preşedintele Senatului a precizat că oricât de imperfectă ar fi Uniunea Europeană, „putem lucra împreună pentru a o îmbunătăţi”.

Share

Rl online 0 comentarii

21.03.2019 - 17:30

„UK vă rog amânaţi Brexit pentru totdeauna. Oricât de imperfectă ar putea fi Uniunea, putem lucra împreună pentru a o îmbunătăţi”, a scris liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu, joi, pe Twitter.

Premierul Marii Britanii, Theresa May, a prezentat miercuri seară situaţia politică asociată crizei Brexit, precizând că nu este pregătită să amâne ieşirea ţării din Uniunea Europeană după data de 30 iunie.

Uniunea Europeană este favorabilă amânării scurt timp a ieşirii Marii Britanii, a declarat miercuri după-amiază Donald Tusk, preşedintele Consiliului European, condiţionând decizia de un vot favorabil pe tema Acordului Brexit în Parlamentul britanic.

"În contextul consultărilor pe care le-am efectuat în ultimele zile, cred că o scurtă amânare ar fi posibilă. Dar ar fi condiţionată de un vot pozitiv asupra Acordului Brexit în Camera Comunelor. Rămâne deschisă tema duratei prelungirii negocierilor", a declarat Donald Tusk.

Comentarii

loading...