8.1 C
București
duminică, 17 martie 2024
AcasăPoliticăTăriceanu despre eșecul moțiunii: Românii meritau să scape de un Guvern incompetent

Tăriceanu despre eșecul moțiunii: Românii meritau să scape de un Guvern incompetent

“Ziua de astăzi nu este o victorie pentru PNL şi Klaus Iohannis, ci este o înfrângere pentru românii care meritau să scape de un Guvern incompetent”, a comentat, pe Facebook, liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, după ce moțiunea de cenzură contra Guvernului Orban n-a putut fi votată în Parlament din lipsă de cvorum.

După cum se știe, moțiunea a fost inițiată de PSD, iar ALDE și Pro România erau partidele care declaraseră că o vor susține, pentru a determina căderea Guvernului Orban.

 

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă