Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Tăriceanu, despre demiterea Avocatului Poporului: PNL vrea să controleze toate instituţiile

Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, consideră că PNL ''vrea să controleze toate instituţiile şi să închidă gura celor care sunt incomozi''.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

23.06.2020 - 15:47

Preşedintele ALDE, senatorul Călin Popescu-Tăriceanu, a făcut, marți, acest comentariu, în contextul în care PNL a cerut ca Renate Weber să fie schimbată din funcția de Avocat al Poporului.

Senatorul Tăriceanu consideră însă că Renate Weber nu este în conflict de interese.

"Avocatul Poporului nu este în niciun conflict de interese. Avocatul Poporului, doamna Weber, nu are pensie specială, nu are dreptul la pensie specială, nu este beneficiară a sistemului de pensii de contributivitate, fiind avocat a contribuit la Casa de pensii a avocaţilor, deci nu funcţionează în sistemul public", a argumentat Călin Popescu Tăriceanu.

El consideră că ideea PNL de a o schimba din funcție are o altă motivație: "Liberalii constat că vor să pună mâna pe toate instituţiile şi să controleze instituţiile. Instituţiile care nu le cântă în strună trebuie mobilate cu oameni docili, cu oameni de casă ai PNL". 

Comentarii