Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Tăriceanu, despre candidatura la prezidențiale: "Subiectul e folosit pentru a dezbina coaliția"

Tăriceanu ar putea candida la prezidențialele din 2019! Însă, pentru asta, trebuie să fie desemnat de coaliția PSD-ALDE. La România TV, Tăriceanu a confirmat că ALDE va avea același candidat cu PSD și a impus și un mesaj pe care prezidențiabilul coaliției trebuie să îl transmită.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 28.04.2018 - 21:09

Călin Popescu Tăriceanu ar putea candida la prezidențialele din 2019! Însă, pentru asta, trebuie să fie desemnat de coaliția PSD-ALDE. La România TV, Tăriceanu a confirmat că ALDE va avea același candidat cu PSD și a impus și un mesaj pe care prezidențiabilul coaliției trebuie să îl transmită.

”Văd că e folosit acest subiect pentru a dezbina coliția. Vom lua o decizie după o consultare în cadrul coaliției, la momentul oportun. Eu nu pot să împiedic speculații. Mai important e ce își propune. Trebuie să venim cu un mesaj clar, care să propună o ruptură de actualul tip de mandat prezidențiale, care promovează statul represiv, acoperă abuzurile la adresa simplilor cetățeni. România trebuie să se apropie de modelul de republică parlamentară, nu prezidențială, care duce la excese.”, a spus Călin Popescu Tăriceanu.

 

Comentarii

loading...