15 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăPoliticăTăriceanu, despre candidatura din partea PSD-ALDE

Tăriceanu, despre candidatura din partea PSD-ALDE

“Vrem ca la alegerile prezidenţiale din acest an să avem o candidatură care să ne dea maximul de şanse, ca să putem câştiga Preşedinţia României”, a afirmat Tăriceanu, la Constanța.

Liderul ALDE a spus că persoana care va fi nominalizată pentru a candida la prezidenţiale din partea PSD – ALDE va fi cea care va avea mai multe şanse de a-l învinge în turul doi al alegerilor pe actualul preşedinte al ţării.

“Va fi cine are mai multe şanse ca, odată intrat în turul doi, să îl învingă pe Iohannis. E simplu”, a precizat Călin Popescu-Tăriceanu.

Călin Popescu-Tăriceanu a susţinut, în context, că nu a luat o decizie în privinţa candidaturii sale la prezidenţiale, precizând că analizează acest lucru cu colegii din coaliţie.

“Eu nu m-am hotărât încă dacă să candidez. Analizez cu colegii mei de partid, cu colegii de coaliţie. Mă gândesc foarte serios, dar încă nu am luat o hotărâre”, a precizat Tăriceanu. 

Cele mai citite

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...

Revolut anticipează o creștere cu 40% a numărului angajaților, în 2024, și ajunge la 10.000 de salariați

Revolut, fintech-ul britanic cu peste 40 de milioane de clienți retail la nivel global, a ajuns la 10.000 de angajați în toată lumea, iar...

Raed Arafat trimite o echipă de experți la Slănic Prahova în urma surpării de teren

Secretarul de stat Raed Arafat, şeful DSU, a precizat joi că o echipă de experţi urmează să ajungă la Slănic Prahova pentru a evalua...
Ultima oră
Pe aceeași temă