Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Tăriceanu: De Ziua Regalităţii, să ne reamintim de trecutul măreţ al naţiunii noastre

Venirea în ţară a lui Carol de Hohenzollern Sigmaringen şi încoronarea sa ca principe al României la 10 mai 1866, Independenţa de stat la 10 mai 1877 şi încoronarea primului rege al ţării la 10 mai 1881 sunt evenimente cu o contribuţie extraordinară la ceea ce este România.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 10.05.2018 - 12:53

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, subliniază că eforturile pline de eroism ale tuturor românilor şi contribuţia marilor oameni politici ai acelor vremuri în îndeplinirea idealurilor naţionale au oferit României posibilitatea de a se manifesta direct pe arena europeană şi internaţională ca stat suveran şi independent, cu o puternică dorinţă de menţinere a păcii şi dezvoltare a relaţiilor de cooperare.

"Lecţia demnităţii, a curajului şi a sacrificiului pe care aceste evenimente o transmit constant rămâne şi astăzi pentru noi mai vie ca niciodată. De Ziua Regalităţii, să ne reamintim cu mândrie de trecutul măreţ al naţiunii noastre şi să privim cu încredere şi spre viitor!", îndeamnă preşedintele Senatului.

Comentarii

loading...