Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Csoma Botond (Foto: monitorulcj.ro)

Surse: Un deputat UDMR cu dublă cetăţenie va face parte din Comisia de control a SRI

Deputatul Csoma Botond, liderul filialei Cluj a UDMR, va face parte din Comisia parlamentară de control asupra activităţii SRI.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 22.03.2018 - 14:32

Deputatul Csoma Botond, preşedintele organizaţiei judeţene Cluj a UDMR, a fost nominalizat din partea Uniunii pentru a face parte din Comisia parlamentară de control asupra SRI, informează site-ul www.napocanews.ro.

Potrivit acestei surse, ocuparea funcției de președinte al UDMR Cluj l-a făcut eligibil pe Csoma Botond pentru ocuparea unui loc în Camera Deputaților. Dar în prezent, deputatul Csoma Botond are, în activitatea lui, mai multe elemente controversate.

Astfel, acum o săptămână, Csoma Botond ar fi reprezentat UDMR la acţiunea de comemorare, în România, a Revoluţiei de la 1848 din Ungaria. La aceeaşi acţiune a participat şi Fancsali Erno, în calitate de reprezentant al Partidului Popular Maghiar din Transilvania (PPMT).

Pe de altă parte, Csoma Botond "este in grațiile Budapestei, tot gura târgului vorbind că a obținut și cetățenia ungară", susţin jurnaliştii din Cluj. Dacă acest lucru este real, adică dacă un cetățean român depune jurământ de credință pe Constituția altei țări, va fi greu de stabilit loialitatea sa față de România.

Comentarii

loading...