Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ştirbu (PNL): Aniversarea Marii Uniri ar trebui să fie o preocupare majoră a coaliţiei de guvernare

Deputatul PNL Gigel Ştirbu, preşedintele Comisiei pentru cultură, susţine că aniversarea Marii Uniri ar trebui să fie o preocupare majoră a coaliţiei de guvernare, în condiţiile în care mai sunt câteva săptămâni până la Ziua Naţională a României.

Share

Rl online 0 comentarii

12.11.2018 - 19:12

"Mai interesează oare pe cineva din actuala guvernare că peste două săptămâni şi câteva zile va fi 1 Decembrie, Ziua Naţională a României, când ar trebui celebrat Centenarul Marii Uniri aşa cum se cuvine? (...) Nu-i preocupă nici ţara, nici economia, nici românii, nici imaginea României în Europa şi în lume şi cu atât mai puţin sărbătorirea Centenarului. Am atras atenţia de mai multe ori faţă de preocuparea slabă a responsabililor din zona guvernamentală faţă de pregătirea Centenarului şi că românii sunt îngrijoraţi în ceea ce priveşte sărbătorirea aşa cum se cuvine a evenimentului istoric petrecut la 1 Decembrie 1918", a afirmat Gigel Ştirbu, potrivit unei postări pe pagina de Facebook a PNL Olt, citează Agerpres.

Vicepreşedinte PNL consideră că în intervalul de timp rămas până la 1 Decembrie, Guvernul ar trebui "să-şi concentreze toată atenţia" pentru celebrarea Centenarului prin organizarea şi desfăşurarea unor evenimente şi festivităţi corespunzătoare.

"Aniversarea Marii Uniri ar trebui să fie o preocupare majoră a coaliţiei aflată la putere, aşa cum este evidenţiată şi în programul de guvernare. Consider că este inacceptabil că din cauza unor politici culturale deficitare, România poate rata un moment politic de o importanţă extremă, acela de integrare a propriei istorii în marea istorie europeană", susţine Gigel Ştirbu.

Comentarii

loading...