11.7 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăPoliticăStănescu, despre abuzul în serviciu: Unul singur dacă e condamnat, este pe...

Stănescu, despre abuzul în serviciu: Unul singur dacă e condamnat, este pe nedrept

Vicepremierul Paul Stănescu a declarat, duminică, la Cezieni-Olt, că PSD a fost votat nu doar pentru programul de guvernare, ci şi ca să îndrepte lucrurile.

”Programul de guvernare a fost pus în aplicare – şi citez un clasic în viaţă – pas cu pas, dacă vă uitaţi. Dacă aţi citit programul, vedeţi că este pus, pas cu pas, în aplicare. Să citiţi programul de guvernare. Dacă citiţi, veţi vedea că este prins şi capitolul Justiţie. Mai mult, eu am spus de foarte multe ori că oamenii ne-au votat şi pentru programul de guvernare, dar ne-au votat şi să îndreptăm lucrurile în această ţară. Aţi văzut ce se întâmplă. Câte nedreptăţi s-au întâmplat în această ţară? De ce să fie oamenii în puşcărie nevinovaţi? De ce să se întâmple lucrul acesta?”, a declarat Paul Stănescu, potrivit Mediafax.

Vicepremierul a adăugat că este irelevant faptul că doar 73 de persoane sunt în detenţie.

”Unul singur dacă este, nu trebuie o sută sau o mie, este pe nedrept. Gândiţi-vă că am fi în locul lui, noi, cei care suntem aici. Este corect? Nu este corect”, a spus Stănescu.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, şi-a cerut vineri iertare miilor de români, “care unii stau în puşcărie pe un articol neconstituţional, alţii sunt târâţi prin tribunale pe baza aceloraşi articole sovietice, iar alţii sunt târâţi pe la DNA şi mai sunt alte mii, zeci de mii, care nici măcar nu ştiu că au dosar”.

Preşedintele Federaţiei Sindicatelor i-a răspuns lui Liviu Dragnea, spunând că, de fapt, în luna ianuarie, se aflau 73 de condamnaţi pentru abuz în serviciu, cifră care s-a redus drastic după recursul compensatoriu.

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă