Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

SONDAJ CURS: PSD conduce detaşat în preferinţele bucureştenilor

Centrul de Sociologie Urbană și Regională - CURS a dat publicității datele privind celui nou sondaj de tip OMNIBUS în Municipiul București.

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 20.04.2019 - 13:10

Cercetarea este făcută din două în două luni pe un eșantion reprezentativ de 1067 de respondenți pe bază de interviuri față în față la domiciliul acestora. Potrivit cercetării efectuate în perioada 29 martie - 15 aprilie dacă duminică ar fi organizate alegerile europarlamentare PSD ar fi votat de 27%.

Locul secund este în continuare ocupat de Alianța 2020 (USR+PLUS) cu 21% (o mică contracție de două procente față de precedentul studiu). Locul al III-lea este ocupat de PNL cu 21%, un reviriment dacă ținem cont că în ultimele două studii liberalii au fost constant la locul IV (PNL înregistra doar 15% în studiul din noiembrie 2018 și 15% în studiul din februarie 2019). Pe locul IV este ALDE cu 17%. Oamenii lui Tăriceanu s-au consolidat serios în Capitală. La mare distanță urmează Pro România cu 7% și PMP cu 6%.

Sondajul a fost realizat în Municipiul București pe un volum eșantion de 1067 respondenți și are o marjă de eroare de +/- 3,0% la un nivel de încredere de 95% prin interviuri față în față la domiciliul respondenților. Perioada: 29 martie - 15 aprilie 2019.

Comentarii

loading...