Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Simona Baltag, aleasă noul secretar general al CNMR

Simona Baltag a fost desemnată, sâmbătă, noul secretar general al Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României (CNMR) în cadrul evenimentului de lansare a filialelor Bucureşti şi Ilfov.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 03.02.2018 - 20:57

Coaliția Națională pentru Modernizarea României (CNMR) a organizat, sâmbătă, Conferința de alegeri generale pentru regiunea București-Ilfov. Cu această ocazie, președintele CNMR, Alexandru Cumpănașu, a prezentat și noua achiziție de marcă a Coaliției, Simona Baltag, fost consilier pentru doi premieri și consilier de stat în ultimul Guvern.

Simona Baltag a fost numită în funcția de Secretar General al CNMR și a explicat că vine alături de societatea civilă, după 6 ani de administrație publică. Baltag a declarat că își dorește să împărtășească experiența acumulată la nivel guvernamental și a prezentat un plan de acțiune pe mai multe domenii cheie.

“Cred cu tărie în această organizație și în calitate de cetățean român mă simt reprezentată de CNMR. În cei 6 ani de administrație publică nu am întâlnit reunite în jurul acelorași idei, valori și principii personalități marcante ale mediului academic, economic, judiciar, socio-cultural și din domeniile apărare, securitate națională și tehnologii smart. În calitate de Secretar General al CNMR îmi propun stabilirea unui plan de obiective pe termen mediu și lung privind domeniul fiscalității, educației și fondurilor europene, pe care îl vom implementa împreună cu decidenții politici, întrucât nu este sănătos ca de la un mandat la altul să schimbăm aceste politici. Toate aceste obiective pe care ni le vom propune pentru România sunt menite să aducă stabilitate, predictibilitate și coerență in actul de guvernare.”, a declarat Simona Baltag

"În cadrul evenimentului a fost modificată structura administrativă a CNMR, prin numirea Simonei-Gabriela Baltag în funcţia de secretar general al CNMR la nivel central şi a Cristinei Crucianu în funcţia de secretar executiv al CNMR. Evenimentul a continuat cu alegerea conducerii celor două filiale în următoarea componenţă: Paul Milodin, preşedinte filiala Bucureşti şi Vlad Barbu, preşedinte filiala Ilfov", se precizează în comunicatul de presă.

Aceeaşi sursă afirmă că, astfel, CNMR îşi consolidează poziţia la nivel naţional prin întărirea capacităţii administrative şi lansarea de noi filiale.

"Prin numirea doamnei Simona Baltag în funcţia de secretar general al CNMR am realizat o consolidare importantă a organizaţiei din punct de vedere administrativ şi ca reprezentare. Experienţa în administraţia centrală şi rezultatele obţinute vor spori dinamica şi forţa CNMR. De asemenea, alegerea conducerii filialelor CNMR Bucureşti şi Ilfov cu o prezenţă numeroasă a delegaţilor arată forţa şi reprezentativitatea crescândă a CNMR şi rolul important pe care aceasta îl va juca în dezvoltarea zonei metropolitane", a declarat Alexandru Cumpănaşu, citat de comunicatul de presă.

Comentarii

loading...