Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Și studenții vor primi tablete. Anunțul premierului Orban

Premierul Ludovic Orban le promite tablete tutror studenților beneficiari ai burselor sociale din universităţile care vor începe cu predare online.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 24.09.2020 - 22:45

Orban a menționat că sumele pentru achiziţionarea acestora vor fi decontate din fonduri europene în limita a 50 de milioane de euro. „Am luat decizia de a sprijini şi studenţii care sunt beneficiari ai burselor sociale pentru universităţile care vor începe online, să decontăm din fonduri europene în limita unei sume de 50 de milioane de euro tabletele care sunt achiziţionate”, a precizat Orban, la începutul şedinţei de guvern.

Premierul a menţionat că în actele normative care urmează să fie adoptate de Executiv este inclusă şi prevederea privind acordarea mesei calde şi pentru pensionarii cu pensia mai mică decât cea socială.

 

Comentarii