Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Adrian Severin (Foto: Monitorul de Cluj)

Severin: Sunt pline închisorile de deţinuţi politici, de oameni care nu au încălcat nicio lege

Fostul europarlamentar Adrian Severin a afirmat, vineri, că în România se doreşte distrugerea partidelor importante de pe scena politică şi că acest plan este susţinut din interiorul ţării.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

23.03.2018 - 21:58

"Eu cred că lucrurile erau ştiute de multă vreme. Despre ce vorbim? Vorbi despre o acţiune de distrugere a partidelor politice din România. Distrugerea României s-a făcut în general la sprijin din interior. Diversele instituţii şi componente au fost distruse cu larg sprijin din interior.

Un partid se construieşte de jos în sus, de la organizaţiile locale. Ori un partid, şi nu e vorba numai de PSD, asemenea partide, cu rădăcini în populaţie, sunt partide naţionale, nu naţionaliste, care nu pot fi controlate. Populaţia controlează conducerea partidului, nu invers. În condiţiile în care se dorea anihilarea democraţiei reale în România, trebuiau distruse şi partidele politice. Prin cine? Prin liderii lor, aceia care nu au urcat pe scara partidului, ci au venit pe coşul casei, nu de jos. Din păcate s-a întâmplat asta mult la PSD şi o seamă de oameni, ca cei de la Cluj, pe care nu îi cunoştea nimeni până nu au venit ca lideri. Domnul Ponta nu îl cunoştea nimeni în partid până nu a venit ca lider. Când a apărut, a apărut direct ca lider al tineretului.", a susţinut Adrian Severin într-o intervenţie telefonică la România TV.

Fostul europarlamentar a avut şi un mesaj dur pentru ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, precum şi pentru actualul Guvern.

"Sunt pline închisorile de deţinuţi polilici, de oameni care nu au încălcat nicio lege şi care stau acolo pentru abuz în serviciu pentru că Guvernul şi Legislativul nu impun măsurile dictate de CCR. Pun o întrebare retorică: Cum poate dormi liniştit ministrul Justiţiei şi liderii politici când ştiu că zac oameni în închisoare? Într-o zi, toţi vor răspunde pentru asta, să nu se îndoiască. Indiferent pe ce cale va veni pedeapsa", a susţinut Adrian Severin.

Comentarii

loading...