Foto: Arhivă

Șerban Nicolae și Liviu Pleșoianu au plecat din PSD și vor candida din partea Partidului Ecologist

Doi politicieni foarte cunoscuți, Șerban Nicolae și Liviu Pleșoianu, au plecat din PSD și vor candida la alegerile parlamentare pe listele Partidului Ecologist Român (PER).

Share

Mihai Diac 0 comentarii

27.10.2020 - 18:41

Parlamentarii Şerban Nicolae şi Liviu Pleşoianu, foști membri marcanți ai PSD, vor figura pe primele locuri pe listele de candidaţi ale Partidului Ecologist Român (PER) la alegerile parlamentare din decembrie 2020, în circumscripţia Bucureşti, a anunţat, marţi, preşedintele PER, Dănuţ Pop.

Pe de altă parte, Șerban Nicolae a amintit că, tot pe listele PER, va candida și deputatul Cătălin Rădulescu, plecat și el din PSD.

"Aveţi de ales între lista pe care o prezintă PER, cu Liviu Pleşoianu, cu Dănuţ Pop, cu Şerban Nicolae, şi listele altor partide: cu Anisie, cu Violeta Alexandru, cu Orban sau liste cu importuri de PD-işti deveniţi peste noapte PSD-işti, cu cei înfrânţi la alegerile locale care trebuie puşi la adăpost din Parlament. Noi nu am plecat din PSD să ne fie mai bine, am plecat la o luptă pe care ne-am asumat-o faţă de electorat", a declarat Șerban Nicolae.

Comentarii