13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăPoliticăSenatoarea Gabriela Firea are Covid. Ea va lipsi din plenul Parlamentului

Senatoarea Gabriela Firea are Covid. Ea va lipsi din plenul Parlamentului

Senatoarea Gabriela Firea are Covid și, din acest motiv, va lipsi miercuri din plenul Parlamentului.

Gabriela Firea a anunțat această situație într-un mesaj postat pe Internet. Gabriela Firea a precizat că este testată pozitiv în ciuda faptului că a făcut trei doze de vaccin. Firea precizeză că forma ei de boală este una ușoară.

Pe de altă parte, lipsa ei din Parlament este într-o zi importantă, întrucât miercuri se va vota guvernul Cioloș. Dacă Firea ar fi fost în Parlament, probabil că ea ar fi votat împotriva guvernului propus de Cioloș. Aceasta a fost decizia luată de conducerea PSD și anunțată de președintele partidului, Marcel Ciolacu.

Gabriela Firea a fost primar general al Capitalei iar în prezent este senator PSD.

Senatoarea Gabriela Firea are Covid

“Absentez motivat de la dezbaterea şi votul de azi, din Parlament, asupra programului guvernamental şi listei miniştrilor premierului desemnat Dacian Cioloş. Deşi chiar azi împlinesc trei săptămâni de la cea de a 3-a doză de vaccin, în urma unui test am aflat că sunt pozitivă. Forma este una uşoară şi aşa sper să rămână”, precizează Gabriela Firea.

“Toţi din casă suntem vaccinaţi cu 3 doze: soţul, mama, apropiaţii, dar acum suntem pozitivi”, a anunțat Gabriela Firea pe internet.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Oamenii de știință din Israel au făcut o descoperire remarcabilă legată de o supernovă

În urmă cu aproximativ 20 de milioane de ani, într-o galaxie nu foarte îndepărtată, o stea de mari dimensiuni a explodat şi a trimis...

Rusia cere o reuniune ONU pe tema atacului NATO asupra Iugoslaviei, de acum 25 de ani

Rusia a cerut organizarea unei reuniuni a Consiliului de Securitate al ONU care să discute atacul NATO asupra Iugoslaviei, din anul 1999. Cererea Rusiei ar...

Încercare disperată a avocaților lui Mario Iorgulescu de a-l scăpa de închisoare: „Suferă de leziuni cerebrale încă din copilărie”

Avocaţii lui Mario Iorgulescu încearcă să-l scape pe tânăr de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare pentru omor, susţinând că are...
Ultima oră
Pe aceeași temă