Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ioan Marcel Boloș, ministrul Fondurilor Europene

Ședința Guvernului a aprobat 120 de milioane de euro pentru stimulentul de risc pentru medici

Pe ordinea de zi a ședinței de luni a Executivului se află o ordonanță de urgență care acordă un „stimulent de risc” pentru medici și personal medical implicati direct in tratamentul pacientilor infectati cu COVID-19.

Share

Rl online 0 comentarii

06.04.2020 - 16:34

Se aprobă decontarea din fonduri europene aferente Programului operațional „Capital Uman”, conform regulilor de eligibilitate stabilite la nivelul Programului și respectiv a Ghidurilor Solicitantului, a unui stimulent de risc aplicat salariului existent pentru medici și personal medical implicati direct in tratamentul pacientilor infectati cu COVID-19 precum și decontarea echipamentelor și materialelor de protecție pentru lucrătorii de sănătate implicați direct în tratamentul COVID-19”, potrivit Știripesurse.ro.
Decontarea se face în limita sumelor alocate în acest scop în cadrul Programului operațional „Capital Uman”, potrivit Știripesurse.ro.
Ministerul Fondurilor Europene a precizat că valoarea estimată pentru acordarea acestui stimulent de risc este de 120 de milioane de euro.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...