Ședința Comitetului Executiv al PSD va avea loc mai devreme decât fusese stabilit inițial

Ședința Comitetului Executiv al PSD va avea loc mai devreme decât fusese stabilit inițial

PSD a convocat ședința Comitetului Executiv, în condițiile în care mai multe persoane influente în partid au cerut devansarea ședinței care trebuia să aibă loc pe data de 29 ianuarie la Iași.

Share

Adrian Bărbulescu 0 comentarii

13.01.2018 - 13:03

În noul context, liderii PSD au convocat ședința Comitetului Executiv PSD pentru luni, 15 ianuarie, ora 14,00, anunță Stiripesurse.ro. Ședința va avea loc la sediul PSD din Kiseleff 10.

„Privesc şi eu cu îngrijorare ceea ce se întâmplă în viaţa politică de câteva zile. Nu pot fi indiferentă, chiar dacă sunt preocupată primordial de problemele Capitalei. Observ că motoarele administraţiei publice centrale şi locale au încetinit. Este o reacţie organică la criza politică”, a scris Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

Senatorul Claudiu Manda, președintele Comisiei parlamentare de control a activității SRI, a cerut și el convocarea CEx, printr-o postare publicată pe Facebook la miezul nopții. „Consider că trebuie convocat cât mai repede Comitetul Executiv National al PSD. Situația din ultimele zile nu poate aștepta până la CExN de la Iași. Românii așteaptă de la noi predictibilitate și stabilitate, așteaptă punerea în aplicare a programului de guvernare asumat. Guvernul trebuie să funcționeze ca o echipă unită și să își ducă la îndeplinire obiectivul votat de Parlament: o viață mai bună pentru români”, scrie Manda.

La rândul lui, liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat vineri seara, la Antena 3, că mai mulţi colegi de partid i-au cerut să-i solicite liderului PSD, Liviu Dragnea, convocarea imediată a CEx. ”Nu sunt un fan al domnului Liviu Dragnea, sunt un fan al PSD. Nu cred că are nevoie de aliaţi în momentul acesta, ci de oameni conştienţi de situaţia care s-a creat în partid. Colegii m-au rugat să-i transmit domnului Dragnea solicitarea de a convoca imediat CEx în zilele următoare, luni, marţi, pentru a lămuri situaţia din partid”, a declarat Dumitru Buzatu.

 

Citește totul despre:

#psd #dragnea #firea #cex

Comentarii