37.8 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăPoliticăSebastian Burduja: "Eu sunt votul util, pentru că te scap și de...

Sebastian Burduja: „Eu sunt votul util, pentru că te scap și de Gabriela Firea și de Nicușor Dan”

Sebastian Burduja, candidatul PNL la funcția de primar general al Capitalei, apare într-o postare pe internet în care subliniază că poate scăpa populația Bucureștiului și de Nicușor Dan, și de Gabriela Firea.

Sebastian Burduja declară, în postarea de pe facebook, că „Eu sunt votul util, pentru că te scap și de Gabriela Firea și de Nicușor Dan, doi foști care nu au realizat mare lucru. Nu te lăsa păcălit de sondajele lor mincinoase. Ei se tem de victoria noastră! O victorie surprinzătoare și atât de aproape de noi. Dacă vrei mai mult pentru acest oraș și pentru tine, mergi pe mâna mea!”.

Despre această postare, pe facebook apare precizarea că este plătită de PNL București.

„Am un Plan, cea mai bună echipă și îmi respect promisiunile”, mai spune Sebastian Burduja. Într-adevăr, Burduja anunța încă de la începutul actualei campanii electorale că are un „plan pentru București”. Unele indicii despre acest plan au reieșit din criticile lui Burduja la adresa lui Nicușor Dan.

Alegerile locale din România se desfășoară la data de 9 iunie 2024, într-un singur tur.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă