Foto: Facebook

Se reunește Comitetul Executiv al PSD. Se așteaptă demisia Vioricăi Dăncilă

Comitetul Executiv Național al PSD se reunește, astăzi, principala temă luată în discuție urmând a fi rezultatul alegerilor pentru funcția de președinte al României,

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 26.11.2019 - 09:36

Candidatul PSD, Viorica Dăncilă, a pierdut alegerile pentru funcția de șef al statului la o diferență uriașă față de candidatul PNL, Klaus Iohannis, iar această situație va fi analizată în ședința de marți a conducerii PSD.

Surse neoficiale din PSD au anunțat că, la această ședință, se așteaptă demisia Vioricăi Dăncilă din funcția de președinte al partidului.

"Eu ştiu că mulţi vor să plec eu, dar de data aceasta nu am să fac acest lucru, pentru că eu consider că partidul este mai important şi consolidarea noastră pentru alegerile locale şi parlamentare mult mai importantă decât lupta politică din interiorul partidului", a susţinut Dăncilă.

Tot potrivit unor surse neoficiale, se mai așteaptă demisia din funcțiile de conducere a lui Eugen Teodorovici, preşedintele executiv al PSD, şi a lui Mihai Fifor, secretarul general al PSD.

Comentarii